słodki weekend

zamów online z odbiorem w pracowni lUb dostawą

Pt – Sb

 

W każdy piątek i  sobotę organizujemy w naszej pracowni sprzedaż stacjonarną podczas której możecie kupić nasze produkty na sztuki. Jeśli chcecie mieć pewność, że Wasze ulubione słodkości będą dostępne złóżcie zamówienie on-line – będzie czekało na Was spakowane i gotowe do odbioru.

Po odbiór zamówień zapraszamy do naszej pracowni na ul. Gałczyńskiego 39

piątek godz. 11:00 – 17:00

sobotę godz. 10:00 – 13:00

Dostawy realizujemy tylko w piątki i soboty na terenie Olsztyna w godzinach pt. 11:00 – 17:00, sb. 11:00 – 14:00

Ważne: oferta jest uaktualnia w każdy poniedziałek i dotyczy wyłącznie najbliższego weekendu (pt-sb).

Wszystkie oferowane produkty posiadają przydatność do spożycia 48h,  przechowywać w lodówce

Produkty z oferty słodkiej soboty nie są personalizowane! Jeśli szukasz czegoś na specjalną okazję

Torcik bento – od 90 zł

monoporcje

zminiaturyzowana forma tortu dla 2-4 osób o średnicy ok 12 cm

Torcik zapakowany jest w kartonik wyścielony bibułą, przewiązany wstążką z dwoma drewnianymi widelczykami

BENTO składa się z dwóch biszkoptów a pomiędzy nimi przekładka z kremu na białej czekoladzie oraz frużelina owocowa

Wyczyść

Standardowe Bento:

• prosta dekoraca, pastelowe mazaje na górze + posypka

• toper STO LAT

Personalizowane Bento (+10 zł):

• możliwość wyboru kolorystyki

• kremowa dekoracja + owoce/posypka

• toper STO LAT

• koniecznie skontaktuj się z nami i napisz w uwagach

 

ekler pistacjowy

EKLERY – 17 zł

pistacjowy | bueno z masłem orzechowym | czerwone owoce z białą czekoladą 

Wszytskie nasze eklery zawierają na spodzie chrupiącą pralinę orzechową lub owocową, kremy na bazie białej czekolady oraz past orzechowych 100%. Czapeczki eklerów oblane są czekoladą i udekorowane orzechmi lub liofilizowaną maliną

Wyczyść

PTYŚ Z KRUSZONKĄ – 15 zł

nadziany z kremem na bazie czekolady karmelowej i nadziany naszym solonym karmelem

CZEKOMALINA – 12 zł

Nasz babeczkowy BESTSELLER – ciasto na bazie gorzkiej czekolady i dżemu malinowego z kremem śmietankowym i świeżą maliną

brownie

BROWNIE ORZECHOWE 18 zł

brownie z orzechami i kremem karmelowym

brownie

BROWNIE ŚLIWKOWE  16 zł

brownie korzenne ze śliwką i kremem earl grey

Brak w magazynie

tarta orzech laskowy

KRUCHE TARTY – 15 zł

orzech laskowy – kakaowy spód, chrupiąca warstwa pralinowa z orzechów laskowych, ganasz z mlecznej czekolady

solony karmel – kakaowe ciasto, orzeszki ziemne, solony karmel naszej produkcji i ganasz z mlecznej czekolady

biała czekolada – klasyczna krucha tarta, dżem z czarnej porzeczki i ganasz z białej czekolady

Wyczyść
sernik

MINISERNICZEK  – 14 zł

Lekki, kremowy serniczek na owsianym spodzie z pomarańczową nutą

MINISERNICZEK TOBLERONE  – 14 zł

kremowy serniczek na bazie batonika Toblerone i masła orzechowego na czekoladowym spodzie

FRANCUSKIE MAKARONIKI – 7 zł

kruche bezowo-migdałowe ciasteczka z nadzieniem na bazie czekolad

 

Wyczyść

PIECZONE DONUTY  – 9 zł

niezwykle wilgotne i aromatyczne ciasto oblane belgijską czekoladą

Brak w magazynie

LODZIKI CAKE SICLES – 13 zł

kremowa masa ciasteczkowa oblana belgijską czekoladą w formie lodzika.

dakłas

MINIBEZY- 15 zł
– beza pavlova z kremem śmietankowym i owocami
– beza dakłas z kremem kawowym i bakaliami

Wyczyść
solony karmel

SOLONY KARMEL – 25 ZŁ

ręcznie gotowany przez nas karmel z dodatkiem soli himalajskiej.

słoik ok 230 ml

Wyczyść

EBOOK Wielkanoc z Babka i Ciacho – 30 zł

zawiera zbiór naszych sprawdzonych i ulubionych przepisów na Wielkanoc. Są to zarówno produkty z naszej słodkiej oferty, jak i receptury opracowane przez nas specjalnie dla Ciebie na tę okazję. Jest w nich dużo słodyczy, aromatu migdałowego i cytrusowego, białej czekolady ale przede wszystkim całe nasze serce, które włożyliśmy w proces przygotowania tego ebooka.

świąteczny ebook z przepisami

EBOOK Boże narodzenie z Babka i Ciacho – 30 zł

zawiera dużo pięknych zdjęć, proste przepisy na efektowne słodkości i wyjątkowe świąteczne smaki. Do deserów dodaliśmy mnóstwo korzennych przypraw, cytrusowe aromaty, orzechy, słodycz miodu i oczywiście czekoladę. Aby ułatwić Ci ich przygotowanie, każdy przepis opisaliśmy i sfotografowaliśmy krok po kroku oraz dodaliśmy praktyczne wskazówki, które przybliżą Cię do osiągnięcia słodkiego sukcesu.

ZAPRASZAMY DO PRACOWNI PRZY UL. GAŁCZYŃSKIEGO 39